Prvá palacinka

 

Ahojte /kamoši/ (alebo nejaké ďalšie influencerské oslovenie, skutočne neviem, ako začať.)
Idem do úplne neznámej vody a veľmi sa na to teším.
Zatiaľ to je všetko “zbúchané” pragmaticky, aby všetko fungovalo, zároveň aby som sa nezdržiaval a mohol čo najskôr začať s tvorbou a písaním, postovaním, a kecaním. Postupne príde všetko čo treba - logo, instagramy, linkediny, fotky. Chcel som sa už radikálne posunúť a vytvoriť na seba záväzok, preto to chcem takto urýchliť.


Témy ako mentálne zdravie, psychológia, ľudský zmysel, hodnoty, sustainable development, sustainable lifestyle boli pre mna vždy veľmi blízke. Takisto ako leadership, podnikanie, voľná, aktívna, otvorená myseľ (kto ma pozná, vie, že tie témy striedam celkom rýchlo (aj o tom striedaní budem hovoriť, konečne som pochopil prečo).

Moja takzvaná coaching practice bude zatiaľ takou manifestáciou mojich záujmov všetkých spomenutých oblastí.

Budem tu však hovoriť aj o obchode, typológii, mojej predstave takzvaného “vision executora” a tak ďalej.

Bude to tu takou mojou neoddeliteľnou súčasťou (dokým čas neukáže inak.)

Budem tam zdieľať známe osobnosti, ktoré sa týmto témam a vedám venujú, ktorí ich využívajú každý deň, vedúce osobnosti a ľudí, ktorí mňa samého veľmi inšpirujú. A najmä tých, ktorých považujem za svojich učiteľov.

Verím (Te/Si), dúfam (Ni) a zároveň viem (Ti), že bude priestor aj na zdieľanie mojej srdcovky, ktorej posledný rok venujem veľkú časť svojej pozornosti. Sú to rôzne smery a interpretácie jungovej analytickej psychológie, združované a interpretované hlavne firmou a komunitou CS Joseph. Aj o tom tu budem zdieľať moje pohľady, úvahy, prepojenia, každodenné využitie, raz za čas zazdieľam type nejakej známej osobnosti, filozoficko-intelektuálno-idealisticky sa opustím nejakým veľmi kontroverzným článkom.

Zároveň budem oduševnelo básniť o pre mňa najdôležitejšej cnosti, podľa ktorej sa som nazval moju coaching practice - Integrita. Cnosť, o ktorú sa budem opierať, a ktorú chcem v sebe dlhodobo čo najprecíznejšie budovať. Zároveň to je hlavná cnosť môjho archetypu - INFJ. Zároveň, určite nevynechám jej hlavný protiklad, skazenosť.

Verím, že vás bude moja stránka postupom času aspoň o niečo obohacovať.

Ku koncu jedno CTA - po poslednom module nášho výcviku (ešte len druhý zo siedmich) už môžeme ponúkať konzultácie zdarma.
Preto by som rád posunul do éteru - kto by mal záujem o 10/15 minútový ilustračný coaching na vyskúšanie, pokojne píšte. Prípadne, kto by cítil, že sa častokrát vracia k nejakej téme alebo zmesi myšlienok/pocitov, ktorú by chcel s niekým nestranným prebrať, kludne aj s coachom, ale nenabral v sebe odvahu/nechcel do toho investovať svoj čas, energiu a peniaze, rád mu aspoň ilustračne a v rámci mojich síl ukážem, ako takéto sedenia prebiehajú. A samozrejme ukážem, o čo ich ja sám obohacujem.
Pokojne mi napíšte, dohodnime si stretnutie/kavu/videohovor/rezervujte si termín/whatever, čokoľvek veľmi rád. Teším sa na túto cestu, vyýet, trip, akokoľvek to nazvať.

Verím, ze naša spolupráca bude prínosom pre obe strany, a že spolu nájdeme variantu, ktorá naplní potreby oboch strán (zakončené ako správny salesák.)

Na úplný záver zdieľam jednen citát, ktorý vo mne vždy naštartuje chuť posunúť sa. Aj z neho pochádza inšpirácia začať aspoň takto.

“Po celom svete sedia ľudia, ktorí čakajú. Len občas vedia, na čo čakajú a ešte menej si uvedomujú, že čakajú nadarmo. Niekedy zažijú také to volanie po dobrodružstve... takú náhodu, ktorá im dá "povolenie konať."

Avšak častokrát toto povolenie prichádza príliš neskoro, keď už nemajú ani mladosť, ani silu ísť do akcie. Všetka sila a mladosť už bola použitá na čakanie a odrazu si v strachu uvedomia, že je na akciu príliš neskoro. Povedia si, že je už príliš neskoro, stratia dôveru v seba a v život bez toho, aby niekedy v skutočnosti žili.”

- Friedrich Nietzsche

Previous
Previous

Integrita