Príbehy mojich klientov


Denis Maxian -

Hudobný tvorca - pozri jeho skladby

Coaching mi pomohol dostať sa zo zložitejších životných situácií. Boli sme schopní identifikovať moje nedostatky ale aj moje silne stránky, ktoré mi umožnili neustále sa zlepšovať a získať nadhľad nad veľa vecami, zlepšili sa mi vzťahy vo všetkých oblastiach ale predovšetkým vzťah sám so sebou.

Začali sme tak isto s typovaním môjho archetypu založený na depth psychology. Zistenie môjho archetypu a jeho kognitívnych funkcii mi konečne umožnilo pochopiť samého seba na lepšej úrovni, moje potreby, záujmy, pocity, pohľady a reakcie na svet, na seba ale aj na druhých ľudí. Od kedy sme začali, zvýšila sa u mňa produktivita vo všetkých oblastiach, v profesijnom aj personálnom živote.

Najväčšie zmeny sa udiali v oblastiach ako je mindset, stabilita, emócie, financie, vzťahy, produktivita, šťastie, zvládnutie kríz.

Môj pohľad na Denisa

Denis je môj úplne prvý klient, dobrý kamoš a bývalý spolužiak.

Spoluprácu sme začali tesne potom, ako som si začal robiť certifikáciu na transformačné konverzácie a mohli sme s ľuďmi nadviazať prvé rozhovory. Sú to úžasné spomienky.

Zároveň je Denis jeden z prvých ľudí, pri ktorých som aktívne začal používať typology a začali sme tento nástroj spoločne vnímať. Môžem povedať, že odvtedy sa Denisovi zlepšila situácia najviac.

Je to úžasné, sledovať vývoj človeka ako je Denis s odstupom času, Iterácia za iteráciou, mesiac za mesiacom, a behom roka je z neho úplne iný človek. A najúžasnejšie je práve to, že jedine vďaka sebe a svojmu úsiliu. Potreboval len správne nástroje (v podobe koučingu a kognitívnych funkcií) a správne impulzy od života.


Denisov pohľad po dvoch rokoch.

Jedna z mnoha vecí, ktorú by som vydvihol je systém akým Erik pracuje s ľuďmi. Praktické otázky, ktoré nadväzujú na seba, ktoré v konečnom dôsledku vytvoria nejaký ten celok, goal, endgame. Pri konverzácii môžeme začať úplne hocikde, ale viem, že vždy sa dopracujeme k tomu, ku čomu chcem alebo potrebujem. Veľakrát si aj uvedomím rôzne veci a spojitosti počas coaching session, nad ktorými som sa ani nezamýšľal ale celé to do seba zapadá ako skladačka.


Lukáš Čabaj - nomád a nadšenec zdravého životného štýlu

S Erikom spolupracujem už vyše roka a môžem povedať, že tento čas bol pre mňa veľmi prínosným. Na Erikovi cením jeho odhodlanie nájsť riešenie, a že s ním dokážem prebrať naozaj širokú šklálu situácií a problémov, ktorým môžem v danom okamihu čeliť. Erik bol doposiaľ vždy schopný vytíčiť kroky alebo nájsť cestu k riešenie cez skutočné počuvanie mňa a cez, niekedy náročné ale o to trefnejšie, otázky smerované k tomu aby som si bol schopný sám odpovedať na problém a nájsť to riešenie vo vnútri samého seba. Na Erikovi mám rád jeho pozitívne naladenie a motivačné schopnosti, ktoré robia ten čas medzi ďalším stretnutim o niečo jednoduchším. Určite by som Erikove služby odporúčil každému, kto sa snaží posunúť v práci na vyšiu úroveň, hľadá cestu ako migrovať do iného pracovného sektoru, chce nadobudnút lepšie sebapoznanie a pri najmenšom baží po extra dávke motivácie na čokoľvek čomu v súčastnosti čelí. Lukáš.


Dorien May - hudobný skladateľ, programátor, umelec celou svojou bytosťou

Ku Erikovi som sa dostal vo veľmi ťažkom období. Po viacerých stretnutiach sme začali spoluprácu a hlboko sme rozoberali veľmi široký okruh tém, najväčšou bola moja celoživotná - splnenie mojich snov. Veľa vecí som si počas spolupráce uvedomil.

Môj pohľad na našu spoluprácu:

Dorien je presný archetype umelca a tvorcu, celý svoj život si sústredí okolo svojej tvroby, snov a chce si ich napĺňať každým svojim krokom. Z môjho pohľadu už teraz tvorí hudbu v svetovom merítku a ak bude pokračovať, určite to dotiahne na svoj sen - obrovský koncert svojich skladieb.

Uznajte sami - link na youtbe kanál, ktorý vznikol na základe spoločne výzvy, aby vytvoril svoj kanál tvorby.

Dorien skladal hudbu na moju svadbu a spravil tak krásny mix našej vybranej pesničky, že sa mi páči viac ako originál.


Adam Holán,
Programmatic Specialist v agentúre Digiline

So sedením s Erikom som veľmi spokojný a môžem len odporučiť. Počas sedenia prejdete všetky podstatne životne časti a aktuálnu situáciu odohrávajúcu sa v nich.

Celé zmapovanie si tvorite úplne sami za pomoci presne podávanych otázok , ktoré Erik pokladá. Čiže si sami otvorene odpovedáte za pomocí Erika , ktorý vám vždy udá smer ktorým by ste sa mali vo veci hýbať alebo spolu hľadáte riešenie. Celé stretnutie je pokojné, nie je cítiť žiadne napätie ani tlak. Sami si dokážete odpovedať na otázky a hľadáte riešenie na veci ktoré možno odkladáte alebo im vnútorne nedávate váhu.

Pokiaľ máte záujem sa o sebe dozvedieť viac , určite skúste.

Môj pohľad na Adama

Adam so mnou zažil síce len jednu konzultáciu, avšak práve tú ktorá patrí k tým najsilnejším, kde mapujeme celú životnú situáciu a pozeráme sa na rozhodnutia v dlhodobom kontexte, s dlhodobými následkami.

Som veľmi vďačný, že sme spolu zažili session, pretože sa poznáme dlhšie a mal som možnosť vidieť, že svoje rozhodnutia berie veľmi bážne a má ich detailne premyslené. Svoj lifestyle design má pevne v rukách, veľmi dobre sa na to pozerá.

Držím palce!



Referencie zo skupinových programov:



Previous
Previous

Úplne prvý podcast

Next
Next

Skupinový program a komunita ZONES